Lijmen voor de aerospace
Permabond heeft verschillende lijmen die door de luchtvaart zijn goedgekeurd.

Download meer info

Lijmen voor de automobielindustrie
Lijmen voor productie van auto-onderdelen, assemblage en onderhoud van auto’s, reparatie, productie en revisie.

Lijmen voor Composieten – diverse industrietakken
Lijmen met zeer bijzondere eigenschappen, met zeer hoge lijmsterktes op composiet materialen zoals GRP ( glasvezel versterkt polyester ) , FRP ( vezel versterkt polymeer ) en koolstof vezel versterkte materialen.

Download meer info

Lijmen voor de elektronica
Permabond levert wereldwijd aan de fabrikanten van elektronica componenten met diverse lijmsoorten welke gebruikt worden voor het verlijmen van componenten, vastzetten van bedrading, verlijmen van koelelementen , PCB’s , touchs-screens en kunststof behuizingen.

Lijmen voor elektro motoren.
Permabond heeft een aantal lijmen die geschikt zijn voor de verlijming van onderdelen van elektro-motoren, waaronder snel uithardende,taaisterke lijmen en lijmen die bestand zijn tegen hoge temperaturen. Zuur-vrije lijmen zijn eveneens leverbaar. Deze lijmen worden ondermeer toegepast voor het bevestigen van magneten.

Download meer info

Lijmen voor filters
Permabond is goedgekeurd door een aantal fabrikanten van filters voor afgieten van filtermedia en verlijmen van pakkingen.
Producten die geschikt zijn voor toepassingen met voedingsmiddelen en producten met een drinkwatervrijgave zijn beschikbaar.

Download meer info

Lijmen en afdichtingsproducten voor sprinklerinstallaties en blusleidingen
Permabond afdichtingsproducten worden over de gehele wereld voor sprinklerinstallaties en blusleidingen gebruikt.

Lijmen voor aardgas toepassingen
Permabond levert QA-goedgekeurde afdichtingsproducten voor toepassingen bij aardgas leidingen.

Download meer info

Lijmen voor verlijmen van glas – alle industrietakken
Permabond heeft een uitgebreid gamma lijmen voor het lijmen van glas.

Lijmen voor warmtewisselaars
Afhankelijk van het productieproces kan Permabond diverse zeer sterke producten leveren voor de verlijming van warmtewisselaars.

Download meer info

Lijmen voor de scheepsbouw
Permabond wordt gespecificeerd door fabrikanten van onderdelen voor boten en tevens voor het onderhoud, reparatie en revisie van scheepsuitrusting gedurende dokwerkzaamheden.

Download meer info

Lijmen voor de medische hulpmiddelen
Permabond levert lijmen voor medische hulpmiddelen.

Lijmen voor onderhoud, reparaties en revisies (MRO )
Permabond biedt een excellent gamma aan borgingsmiddelen, anaerobe afdichtingsproducten, producten voor vlakke afdichtingen en universele lijmproducten voor reparatiedoeleinden.

Lijmen en afdichtingsmiddelen voor munitie
Permabond heeft een gepatenteerde technologie voor het afdichten van munitie en heeft door de Nato approved producten voor het afdichten van kogels.

Download meer info

OEM Original equipment manufacturer
Lijmen die voor serie productie van onderdelen en voor assemblage toepassingen worden benodigd kunnen over de gehele wereld worden geleverd door Permabond. Ons doel is om betrouwbare, hoogwaardige oplossingen te bieden om zowel de eigenschappen van het eindproduct te optimaliseren en de productie processen te stroomlijnen.

Download meer info

Lijmen en afdichtingsmiddelen voor pompen
Fabrikanten van pompen, compressoren en kleppen vertrouwen sinds tientallen jaren op de kwaliteit van Permabond producten.

Download meer info

Lijmen voor luidsprekers
Permabond levert lijmen voor veel toepassingen voor de fabricage van luidsprekers. Permabond kan meehelpen de eigenschappen van het eindproduct te optimaliseren en de productielijnen zo efficiënt mogelijk te maken door middel van snel uithardende eenvoudig te gebruiken producten die geschikt zijn voor gebruik in automatische doseerapparaten.

Download meer info

Lijmen en afdichtingsmiddelen voor transportmiddelen
Permabond is een populaire en betrouwbare keuze in de transportwereld – zowel voor het verlijmen van rails als voor het verlijmen van rijtuigen en wagons.
Permabond kan hiervoor geschikte producten aanbieden. Voorts levert Permabond aan de bouwers van trams, bussen en metrostellen.

Lijmen en afdichtingsmiddelen voor kleppen
Fabrikanten van pompen, compressoren en kleppen vertrouwen sinds tientallen jaren op de kwaliteit van Permabond producten.
Lijmen en afdichtingsproducten voor windenergie , zonne-energie
Lijmen voor gebruik op windturbines, zonnepanelen etc.

Download meer info

Lijmen en afdichtingsmiddelen voor wind energie
Lijmen voor gebruik op windturbines, zonnepanelen etc.

Download meer info